PIXIE STUDIO és Anna Riera, professional del disseny gràfic i de la comunicació amb més de 20 anys d’experiència al sector, però també és un equip de grans col·laboradors de total confiança que fan possible abastar tota mena de projectes.

logotipos
Logotips

Dissenyem el teu logo únic, treballant en estreta col·laboració amb tu per crear la marca que millor et representi.

logotipos
Branding

Per difondre la teva marca és imprescindible unificar correctament la imatge de tots els productes i deixar una bona impressió als clients.

logotipos
Flyers i fulletons

Dissenyem de forma exclusiva i imprimim flyers, ajudant-te a escollir el material i l’acabat segons les teves necessitats.

logotipos
Catàlegs / Revistes

Edició de revistes i catàlegs des del disseny, la maquetació, el retoc d’imatges, la creació d’infografies, les taules, les il·lustracions fins a la impressió.

logotipos
Llibres

Ens fem càrrec de tot el procés o de la part que necessitis: disseny, maquetació, correcció ortogràfica, retocs fotogràfics i impressió.

Más de 20 años dando forma a tus ideas
logotipos
Fotografies

Oferim el servei de realització de fotos de producte, retoc digital i escàner de documents, negatius o diapositives.

logotipos
Packaging / Retolació

Dissenyem qualsevol embalatge a mida per al teu negoci (etiquetes, bosses, caixes), productes de marxandatge i vinilació de vehicles.

logotipos
Web

Dissenyem webs úniques a mida i programem a WordPress perquè puguis actualitzar els teus continguts de forma autònoma.

logotipos
Impressió

Treballem amb impremtes, retolistes i viniladors de total confiança que compleixen els terminis i ens assessoraran de les millors opcions disponibles.

logotipos
PDF Interactius

Convertim documents word en un pdf maquetat correctament i amb els camps autoeditables per emplenar-lo digitalment.

La nostra filosofia és: Il·lusió per a cada projecte, professionalitat a l’hora de treballar-hi i facilitat en la comunicació. Treballem sempre en estreta col·laboració amb el client sense intermediaris i amb eficàcia, oferint un servei global, des de la necessitat inicial del client fins a la realització del projecte, dibuixant el concepte a mida i mimant cada pas del procés.